Vrat se

Vrat se

Anotace: hm....

Vzpomínka na tebe,
srdce mi ničí.
Vzpomínka na tebe,
bloudí a křičí.

Vrat se zpátky,
srdce mé tě miluje.
Vrat se zpátky,
ono něžně slibuje.

Změníš-li se ty,
změním se i já.
miluj mě ty,
milovat tě budu já.
Autor l.a.r.a07, 08.11.2007
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: soulfire
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Neříkej vrať se...kdo už jednou odešel, odejde zas (i když se vrátí..)

29.02.2008 13:25:00 | soulfire

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí