Obloha vypadá, jako by plakala..

Obloha vypadá, jako by plakala..

Anotace: Ptal jsem se, jak je možné, že se úžasné bytosti musí trápit?

Obloha vypadá, jako by plakala
A ona pláče!
Místo mě, protože já nemohu

Dívka! Žena!
Afrodita, když vystoupila z moře
A trápí se
Její srdce je zarmoucené
Zamčené

Trápí se pro nešťastnou lásku
K čertu s tebou!
Jak jsi mohl ublížit nejčistší květině
Já,, ač jsem tě nikdy nespatřil, tě nenávidím!

Zarmoucené srdce
Chtěl jsem rozveselit a místo toho
Přidal další hoře

Ach láska, krásná a krutá

Nepláču, slíbil jsem
A já své sliby plním
Doufám

Vždyť ze smrti pochází život
A ze zoufalství naděje!
Autor Asinar van Martinaq, 08.11.2007
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, 0-0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je takové...zvláštní...:)ale krásně napsaná...:)

03.12.2007 17:47:00 | 0-0

no nějak jsem nepochopila o čem to je

08.11.2007 21:29:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí