Tlukot srdce

Tlukot srdce

Anotace: Srdce

Tlukot srdce odpoví,
všechny otázky zodpoví.
Tlukot srdce odpoví,
na věc, která není.

Tlukot srdce odpoví,
na zoufalé duše volání.
Tlukot srdce odpoví,
na matčino pozvání.

Tlukot srdce odpoví,
na lásky plné setkání.
Autor Hurvinekkk, 08.11.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no už už aby odpověděl

08.11.2007 21:18:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí