V krvi

V krvi

Anotace: Marné úsilí věnovat svůj život někomu, kdo vás nemiluje. Avšak já ho takový nechci...

Kap, kap, kap...
Do tmy se line.

A ty umíráš tiše,
beze slov a chceš něco říci,
ale krví se zalikáš.
Lesklou čepel v břiše,
hledíš na pohaslou svící
a umíráš a více nevzlykáš...

Kap, kap, kap...
Nocí se krade.

V očích dožhnul i plamínek,
srdce přestává tlouci
a ty usínáš navěky.
Navždy u starých kamínek,
pobíhaj kol divní brouci
a duše tě opouští...

Kap, kap, kap...
Tuhne krev na podlaze.

Zde tělo mé teď leží,
proč stalo se?
Nevím sám...
Oč tu běží?
Vždyť ve snu vše zdá se...

Zabilas mě láskou svojí,
a já usnul v krvi...
Rány se nehojí
a mylím na Tě stále.
Vrať se...
Autor Bojador, 08.11.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí