Sladká...........

Sladká...........

Anotace: prostě sem to napsal!

Sladká seš!
a já toužím dál,
projít Tvé údolí a hladit Tvou tvář,
chci prožít Tvou lásku,
chci prožít Tvůj žár,
brouzdat se duší,
Tvou osamělou,
šeptat Ti co jsi a co se stalo.

Ale snad později!
půjdu už spát,
těším se na sny!
co budou se zdát,
budou jen o Tobě!
sladké jak Ty,
o tom jak rád Tě mám!
a možná potkám Tě,
pak tiše zašeptám,
lásko!
netrap mě.
Autor Oťas, 08.11.2007
Přečteno 530x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Borecká, igniss, Rolnička, Lorraine, Bíša, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..sladká je- tak ochutnej..
..ty jdeš spát-raděj si necháš zdát?..

08.07.2008 12:14:00 | igniss

čím trápí?

01.02.2008 00:24:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí