Toužím

Toužím

Anotace: Trošku něžnosti...

Tvé ruce v labutích se shlédly
a tančí tak,jak tančívaly
na jezeře
mojí tváře.

Doteky tvých dlaní
hřejí jako políbení,
jež slunce k zemi sesílá,
tys srdce moje změnila.

Tvé vlasy kanou na polštář,
já lehce smývám tvoji tvář
něžným políbením,
ten nektar z tvých úst vpíjím.

Žízním po tvé lásce,po tvém objetí,
tak jako žízní poušť po vlnobití,
toužím po tvých dotecích,po políbení
tak jako touží země,když slunce tu není.

Toužím po tvé vůni,
jež proletěla svět,
ze sladkého snění
vrátila se zpět,
aby dala přivonět
k místům,k nimž voní můj ret.
Voníš celá po mátě,heřmánku a růži,
uhranulas srdce moje a taky mou duši.
Autor Akrij8, 09.11.2007
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí