Moderní vztah

Moderní vztah

Anotace: mnoho znás jistě nějaký takový taky má ;D (ovšem není to ono:( )

Hledám tě na ICQ po celém světě,
pouze tvé číslo mám nic víc.
Lístečky běhají, snad najdu tě,
Jen pár vět ti já chci říct.

Už konečně v mých kontaktech jsi,
již přemýšlím co ti říct.
již přemýšlím co ti napíši.
Říct ti ahoj ve mně sílí stále víc.

Nyní jsi skoro jediný adresát,
jsme online spolu stále
a pořád si máme o čem psát.
Mě co si přepadne náhle.

Možná že je to vztah moderní doby,
ale mě toto nejspíš už nestačí.
Sice moje webová kamera je plná něhy,
ovšem to mé pocity pouze jen potlačí.

Rozsvítí se opět můj displej,
a čekám až se připojíš.
Pak zas jen go a ply,
zvláštní slova se říkat nebojíš.

Však ve mně jistá touha vzrůstá,
poznat blíž bych tě asi chtěl.
Však v činu nic, jen slova pustá,
nevím totiž co bych vlastně měl.

Asi je to pouze vztah moderní doby,
kdy jinak se věci příliš berou
a kdy jedinci již neví co by,
tak po netu spolu flirtujou.
Autor Daviran, 09.11.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad to takhle nechodí a doufám, že ani nikdy nebude. Kéž by ta Tvoje básnička byla takovým mementem pro všechny...Virtuální vztah = žádný vztah, vždyť takhle bychom uschnuli jako květiny; hlas, pohledy, dotyky, polibky, blízkost milované osoby nám žádný chat na netu nenahradí...Krásný den:-))

09.11.2007 13:43:00 | xavian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí