tři kamínky

tři kamínky

Anotace: když chci něco mít,musím pro to taky něco udělat

Tři kamínky štěstí
dávám na lásku,
život svůj vsázím,
už na jedinou sázku.

Když vyjde mi sázka,
vyjde mi i moje láska,
chci vlastnit život svůj
a vědět že bude jenom můj,
můj milý co se mnou spí,
že už o něm nebudu jenom snít.

Své vášnivé sny,že budu prožívat
a se svou láskou v klidu usínat.
Svou vášní chci své city k němu prorazit,
ale nesmím si to svou žárlivostí pokazit.
Autor mikyša, 09.11.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ano milovat a žít a občas snít

14.11.2007 09:08:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí