Lásko..maš na rtech moji krev...

Lásko..maš na rtech moji krev...

Anotace: Neznámý milenec, krásný na pohled, ale jeho srdce již nebije...

V ztemělém pokoji
tajemství potají
prozradí o duši
co člověk netuší
...snad ze strachu..

A v té mlze z tajemna
dívčina záhadná
milovala prve
vlasy v barvě krve
V posteli od prachu...

Leží tam, nedýchá
jen píseň do ticha
křičí její tělo
jako kdyby chtělo
Znovu ožít!

V té cizí písni
vzpomínky vyzní:

Hledí na mě, koutky cuká
obímá a něžně říká:
"Prosím, pojď sem holčičko,
zahřejěš mě maličko?"
A já musím věřit!

Teď ležím v prašných peřinách
Co bude? Já však nemám strach!
Já byla jsem a budu dál,
ach, cos to se mnou udělal?
Já chtěla být jen tvá!

Odcházíš jak stín a sám
Jdeš hledat další z chutných dam
A já tu ležím mrtvá

...Lásko? Proč máš na rtech moji krev?!...
Autor Lady Carmila, 09.11.2007
Přečteno 377x
Tipy 17
Poslední tipující: Nergal, Sadistic Soul, drsnosrstej kokršpaněl, Isquieasuus, ta co bývala Andělem, strašidýlko-střapatý, tooc, Kelly Lattinová, Liss Durman, Anewue, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu bys mě maličko zahřála? Ani nevíš, jaká
mi je zima.

31.08.2009 14:19:00 | jehlaspichlas

Protoze to neni prava laska ... Nic vic, nic min.

26.08.2009 11:08:00 | Nergal

pěkná, něčím kouzelná... s nádechem něčeho nepopsatelného...

27.04.2009 21:37:00 | strašidýlko-střapatý

opravdu překrásná nádhera, ne já ale ty jseš talentovaná, úplně jsem si ji předtsavila jako písničku, hit z nového muzikálu, nechceš napsat muzikál?

11.11.2007 23:50:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí