Jsi

Jsi

Anotace: Strohé

Jsi jemná, jak samet.
Jsi nežná, jak květ růže.
Jsi okouzlující, jak ranní rosa.
Jsi oslnivá, jak letní bouře.
Jsi krásná, jak bílé hvězdy zahalené do černého závoje tmy.
Jsi vyjímečná, jako otisk prstu.
Jsi jiná než ostatní, jsi totiž moje.
Autor Hurvinekkk, 09.11.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toho "jsi" je tam na ůj vkus až moc...

26.11.2007 16:58:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí