Pyramida lásky

Pyramida lásky

Anotace: ...

Láska?
Něco jako pyramida?
Překrásná a tajemná,
vrchol co zdá se býti blízko,
ale moc lidí ho nezdolá.

Mnoho z nás už vrchol vidí
a vystoupat až na něj chce,
avšak k cíli vede chodní strmý,
na něm trn co nohy, ruce dře.

Pad z mety, které chceme dojít,
bolestivý je dosti,
dopad nám vždy něco zlomí,
jeden sval, ale žádné kosti.

Na kosti stačí sádra pouhá,
na srdce však není lék,
je zapotřebí doba dlouhá,
teď vím že chci Tvůj polibek.
Autor Buči, 09.11.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí