Hodina létání

Hodina létání

Anotace: další nebáseň

Letím ulicemi, hlavu skloním
- proč?
abych pak probudit se mohla leknutím
- kdy?
přeci až spadnu, narazím
- do koho?
do tebe, ty blázínku…do koho jiného?
- a co já
ty? to musíš vědět sám
- obejmu tě a pošeptám, že nepustím
uletím ti
- kam bys létala? zůstaň…
nemohu, musím…vzlétnu, abych spadnout mohla
- a já tě chytím
vzpomeneš si ještě?
- vzpomeneš si na vlaštovky? že už tu někdy byly?
vzpomenu, proč by ne?
- tak vidíš…nejde zapomenout…
Autor jitaaa, 09.11.2007
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: 0-0, Petbab, mexico
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak leť a pak napiš odněkud :)

09.11.2007 18:48:00 | Petbab

já se létání bojím,ale tahle hodina byla fajn:-)

09.11.2007 18:23:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí