*** Studánečko. ***

*** Studánečko. ***

Anotace: Jaro je Jaro

Studánečko čistá,bezedná,
tak jako má touha, jako žízeň má,
sny své já v Tobě utápím,
nevím co se sebou,co s Tebou, co s tím.

Tak si tu řádek po řádku,
splétám sám pro sebe oprátku,
písmenko řadím k písmenku,
jen přetěžce skládám myšlenku.

A pak, když téměř zrodí se,
v hladině Tvojí zas topí se,
studánečko čistá,bezedná,
převeliká touha, bázeň má.
Autor Báček, 03.06.2005
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí