Lži mi Lásko

Lži mi Lásko

Anotace: Máš to povoleno...

Sbírka: ...VZKAZY V LÁHVY...

Ach...
tvé hřejivé pohlazení
jak mi schází
má lásko.
Stýská se mi.

Tvá něžná slovíčka
rozkutálela se
po louce.
Lásko,
sesbírám je
do jednoho.
Povídej mi - stále!
O tom
jak voní tráva,
jak něžný je
vánek ve vlasech,
když jdeš
zaprášenou cestou
až k mému srdci.
Jak se chvěje
tvé nitro
při pohledu
na mou krásu.
Jak jsem
hladká i drsná,
tichá i řvoucí,
něžná i dračice,
láskyplná i zlá,
tvárná i vzpurná,
ale vždy tvá!!!
Lži mi lásko,
ráda tě poslouchám...
Autor Eči, 03.06.2005
Přečteno 1002x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, ilona, zapomněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásný... skoro mi to vhrklo slzy do očí!

24.11.2007 22:42:00 | zapomněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí