Měj ji rád.

Měj ji rád.

Anotace: Všem mužům skoro návod?

Láska ta ti bere sílu,
Tak se čiň a měj se k dílu.
Miluj a měj ji rád,
Ať se může ona smát.

Květinou ji rozpal tváře,
A nedívej se do kalendáře.
Polibek a něžné pohlazení,
Ženu rázem vždy změní.

Líbej sladce,líbej něžně,
Dáváš lásku svoji kněžně.
Radost a sílu rozdávej,
Miluj a hezky se měj.

Bez lásky život není,
Jen živoření a marné snění..
Braň lásku v každém okamžiku,
Vše záleží na síle zvyku.

Zlato a drahé kamení,
Je pouhé zlo a mámení.
Srdce z perníku či prstýnek z pouti,
Žádné oko ženy nezarmoutí.

Říkej vždy jak krásná je tvá žena,
I pouhý účes je velká změna.
Ať má vrásky či v padlé líce,
Měj jí rád víc a více.

Odměnou za tvoji lásku,
Budeš mít vždy doma krásku.
Autor Medvídek@.., 10.11.2007
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: Lorraine, Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jeee:) to je pěkný:) ..tak chlapy,kdyby jste nevěděli jaký být ..-návod máte tady:-)

10.11.2007 08:21:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí