I přesto tě miluji...

I přesto tě miluji...

Anotace: Pro mého minulého, přítomného i budoucího...

Dívám se do tvých očí,
jsou hluboké jako dvě studny
a já topím se v nich.
Vím, říkáš mi, že mě miluješ a já ti tak věřím.
Věřím ti pokaždé, když ležím v tvé náruči,
když mě pevně objímáš, vískáš mě ve vlasech.
Vždy jsem šťastná.
Tak neskutečně šťastná a i přesto mi ubližuješ.
A já?...ne, já už se kvůli tobě nebudu trápit.
Už ne, už nechci...
Měl's mě taky rád? Nebo neměl?
Nevíš, nic nevíš a já pláču, už zase,
tak jako včera, tak jako zítra.
Proč to děláš? Nevíš?
Tvrdíš, že to je jen omyl.
Tak proč se pleteš?!
Nechceš mi ublížit?!
Tak proč to děláš?
Nebudu tě už trápit.
Jsem jako kopretina s opadanými lístky...
Autor teckifr, 10.11.2007
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí