Šum černých křídel

Šum černých křídel

Anotace: Inspirováno Táborem, městem plným havranů...

Proč láska je meč, jenž bodne a zraní,
Proč ten cit je jak křik havraní,
Proč trhá mi uši a křičí jméno tvoje,
Jen hluk ve středu včelího roje,
Jen křik a pláč těch černých ptáků,
Těch, co vidí na vrcholky mraků…
Ten šum černých křídel je jako bez konce,
Zakrývá oblohu, zakrývá slunce……
Autor Karmínka, 10.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Overkill
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ajee... jak se dostáváme k havranům, začíná to být zlý...

10.11.2007 12:45:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí