Proč je to právě tak...

Proč je to právě tak...

Anotace: Neustále se vrací, co mělo být zapadlé v minulosti...

Takhle to nechci, už mám toho dost,
do hlavy vždy znovu a znovu dere se,
s tebou prožitá tíživá minulost,
co by už měla být, jen pouhá recese...

Proč myšlenky na tebe se stále vrací,
proč ve snech tě stále vídám,
proč se vrací jako tažní ptáci,
když už občas s jiným snídám...

Proč ten život prostě není jen černý a bílý,
vše mělo rázně a v klidu skončit,
když my dva přestali být na sebe milí,
a svět kvůli tomu se nepřestal točit...

Proč dále srdce v kleštích mám,
proč jsou do něj zaťaté tvé drápky,
proč, když vytrhnout je zkoušívám,
do sevřeného hrdla stoupají i zvratky...
Autor Krtica, 03.06.2005
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí