Její svět

Její svět

Anotace: Úprava jedné nádherné písničky...

V tomto šedém světě,
kde nikdo nevnímá
jsem spatřil tvář dívky jako panenka
její oči byly jako ze skla
její vlasy byly zlaté
z jejích sladkých měkkých rtů
jsi mohl slyšet tuhle báseň…

Na světě, který obklopuje peklo
jsem se dotkl její ruky,
byla dětsky sladká,
a tam mě políbila…
Cítil jsem, jak mi její báseň
klouže dolů mým krkem

Řekni mi co to je,
to co mě táhne zpátky k tobě
to proč tě nemohu přestat milovat…?

Tak mě vem zpět do svého světa,
kde královna ledu miluje
tu jedinou, kterou jsem ztratil…
Autor somewhere, 10.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Traci, pennywise
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm..krásné..

26.01.2008 20:54:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí