Usínám

Usínám

Anotace: Jednou jsem se zamilovala,do člověka který mě znal ale moc si mě nevšímal a tak vznikla tato básnička.

Usínám a před sebou vidím tvé oči,
tvůj krásný úsměv a rty,
které nikdy nebudu moci políbit.
Usínám a přemýšlím nad tím,
jaký bude příští den,
zda-li ti konečně dojde,
že tě ráda mám.
Usínám a vidím nás,
jak spolu,ruku v ruce,
procházíme má tajná místa,
které ukázat jen,
tobě bych chtěla.
Usínám s úsměvem na tvářích,
protože věřím,
že jednou pochopíš,
proč tě stále sleduji.
Protože věřím,
že jednou zjistíš,
co k tobě cítím
a neotočíš se ke mě zády.
Tak s touto nadějí usínám,
každý den, od té doby,
co Tě,znám.

Avšak můj sen,
který mi myšlenky svírá
Je stejný,
jako tato báseň,
která je vymyšlená.
Autor havlza, 10.11.2007
Přečteno 542x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí