I love you, love me to

I love you, love me to

Anotace: Miluju tě.... :-*

Miluju ten pocit,
kdy probudím se nevrlá,
náhle vidím tebe,
pak mě nikdo nezdolá...

Zas ta stará rutina,
tím to všechno začíná,
den však končí polibkem,
rozzáří mě, co víc chcem???

Miluju tě, co víc říct,
jenom tebe zas chci zřít,
dívat se ti do očí,
svět se kolem otočí.

Lásko moje jediná,
co tohleto znamená,
že je to radost?
Neveřím, radši mou lásku tvé svěřím...
Autor Kathalleen, 10.11.2007
Přečteno 554x
Tipy 1
Poslední tipující: kucerka314
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí