lásky a neštěstí

lásky a neštěstí

Anotace: ani se neptej, čeho se bojím...

Po tmě leží,
jedna tichá osůbka,
do všech snů,
a sta věží,
bála se že ji prokoukla,
ve snech nevšedně běžných dnů.

Možná jí brání,
možná jí chrání,
před bolestí.
ale nenechá ji říct těch pár slov /která slibí?/,
lásky a neštěstí,
jak moc jim chybí.

Je málo se ptát,
já chci vědět.
Autor Vell, 10.11.2007
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Elizabeth-Lili
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí