Já a ty už nejsme my

Já a ty už nejsme my

Anotace: že by mi zase bylo smutno?

Nesnáším tenhleten svět.
Nic nechápu.
Chtěla bych cítit na tváři tvůj dech
a přitom jen smutně tápu.

Jsme oba dva smutný
a ani jeden nevíme, proč to ten druhý sdílí.
Ten náš život nutný
se rozděluje na dva díly.

Na můj a tvůj.
Každý zvlášť.
A mě zbyde pláč
pro noci krásné tiché vzpomínání,
prázdná postel připravená k milování.

Já a ty
to už není.
Nejsme my,
je jen probuzení.
Do studenýho rána
já sama
a ty... nevím, jestli taky sám.
Autor Mišpule, 10.11.2007
Přečteno 431x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"...prázdná postel připravená k milování...." moc pěkný...!

13.11.2007 20:29:00 | Jesus

taky jsem tápal, pak jsem vyšel a našel odpověď - krásná báseň 1***

13.11.2007 15:58:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí