Chytíš lásku ??

Chytíš lásku ??

Anotace: jsem jen vítr,,,

jsem jen vítr,,,,
co lidem fouká do vlasů
v ženských očích hledá jiskřičku
s kytkami hraje hru na krásu
stydlivě hladí dívky po líčku

s mráčky se honí oblohou
měsíční sbírá třpyt
rose co studí na nohou
dává tu krásu pít

zkus chytit vítr, mrak
po lásce člověk touží
láska je jako pták
nedá se chytit..souží
Autor oli, 11.11.2007
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: pavlis, Beáta, xavian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

další klenot ....ty půjdeš do oblíbených :-D

13.02.2008 22:58:00 | pavlis

Láska se chytit dá,
ale nesmí být člověk "do větru",
jak říká staré přísloví
a nebrat hned, co uloví
a nechat dozrát maliny...

07.12.2007 09:24:00 | Beáta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí