Chci vidět hořet

Chci vidět hořet

Anotace: Dejte mi všichni pokoj...

Chci vidět hořet smutný noční vlaky,
co odváží mě z místa, kde mi bejvá líp.
Chci vidět hořet rudý vlčí máky,
ať neomámí toho, kterej mi dal slib.

Chci vidět hořet tmavomodrou dobu,
předtim než se každá cesta vydá cestou svou.
Chci vidět hořet starou moudrou sovu,
co zlověstně zahouká a pak proletí tmou.

Chci vidět hořet začátky i konce
vzpomínek a pocitů, co mě táhnou zpět.
Chci vidět hořet po západu slunce
celej tenhle zaslouženě zešeřelej svět.

Chci vidět hořet všechny zrnka písku,
co se sypou v hodinách ztracenýho času.
Chci vidět hořet na obzoru vísku,
odkud slýcham volání zoufalýho hlasu.

Chci vidět hořet nebe... a černý mraky.
Chci vidět hořet sebe... a tebe taky.
Autor Esperador, 11.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: niemante, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

bez posledních dvou řádků by vypadala líp :) ale tipa si to stejně zaslouží.

11.11.2007 09:19:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí