Noc končí – máš mě rád?

Noc končí – máš mě rád?

Anotace: ?

Noc končí,
ráno vstává vzhůru.
Vzpomínám živě
Na svou noční můru.
Slzy se mi tlačí do očí,
Sleduji své okolí,
Sleduji duše úbočí.
Nedokážu odejít a nedokážu stát,
Nedokážu pravdu říct a nedokážu lhát.

Nedokážu lásku dát,
Když cítím, co se stalo,
Nedokážu odejít,
Zmůžu teď jenom málo.

Starosti mnou proplouvají,
Temně černé srdce mám,
Nestěžuj si, že tě ruším,
Nestěžuj si, že jsi sám.

Moje brána odemčená,
Přes tři zlaté klíče, cenná,
V lásce zůstala jsem sama stát –
Přemýšlím,
Zda máš mě rád.
Autor Ammazonic, 11.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peripetie lásky...

11.11.2007 08:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí