Maybe...

Maybe...

Anotace: Jen mě zasejc jednou něco napadlo...

Možná mám pár chyb,
Nejsem dokonalá.
Ale proto mi nemusíš ubližovat…
mlčením.

Možná nejsem nejhodnější
A možná nejsem tak chytrá jak by sis přál.
Ale mám tě ráda…
i když to taky není všechno.

Možná bych mohla pár kilo shodit
Nejsem žádné peříčko.
Ale já tebe mám ráda takového jaký jsi…
co už.

Možná nemáš srdce z kamene
A proto mi dáš možná ještě šanci.
Ale to už bys mi ji dal, že...??
nebo ne??

Možná ti jednou řeknu
Co k tobě cítím.
Možná se naskytne ta příležitost…
k vyznání lásky.

Možná, až ukápne
poslední kapka naděje…
Ty řekneš, že můžeme být přáteli…
já budu šťastná.

Budu šťastná a možná ti dám pusu na tvář…

A možná někdy přestanu být tím naivním dítětem.
Možná…
Autor MiaaWei, 11.11.2007
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá, od srdce. A souhlasím, nikdo není dokonalý, a ten, kdo tě nemá rád takovou jaká jsi, si tě nezaslouží.

29.11.2007 19:46:00 | Erion Fate

a možná bys měla přestat sama sebe obvynova, co bys mohla zlepšít :) a naivní být nepřestávej ;)

11.11.2007 11:51:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí