Hračka

Hračka

Anotace: .......

Přestaň si se mnou,prosím,hrát,
neslibuj to,co mi nemůžeš dát,
nelži mi,vím moc dobře,jak to je,
nemůžu být s někým,kdo si se mnou hraje.

Jsem jen tvá hračka a ty můj pán,
netušíš,kolik ran na srdci mám,
už nemám sílu,skončíme s tou hrou
a já si dál sama budu bloudit tmou.

V svých snech se ztratím,
k tobě se nikdy nevrátím,
tak zapomeň na hračku svoji,
která teď někde pláče a srdce ji bolí.
Autor andynka.n, 11.11.2007
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

carodejka...díky...pokusim se:)ale je to s těma chlapama někdy fakt těžký:(

11.11.2007 20:24:00 | andynka.n

Tak neplakej, sakramensti muzi... ale moc hezky jsi to nalpsala.

11.11.2007 19:32:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí