Španělsko

Španělsko

Anotace: ...

Sólo flamencové kytary
víří bílý písek ve stopách
ulehli jsme na pláži
klavír roztančil Tvé prsty
v mé tváři
silný hlas zakřičel nocí
mezi nás
spadla tma na těla nahá
zpívá
zítra, včera...
tříští se vlnky
o tulení těla
z očí hvězdy
čtu Ti zkřehlá
slaná pusa, sládká
to bych nevěřila
milovat Tě se slovy
prsty a plnými hrstmi...
podpatek tanečnice
udeřil v posledním taktu
a beton zaduněl,
jak včera...
zase nakonec jsem celá
celá rozechvělá

...
Autor Andee, 11.11.2007
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí