láska tak bolí

láska tak bolí

Anotace: pocity co více říkat

Nenahraditelný úsměv a rty co uměj líbat něžně, to co se mnou neděláš běžně... To že si to myslel vážně vím, a ty vzpomínky už nikdy neztratím.. Něco být ale špatně muselo, a žes to neřešil jinak mě dost bolelo. I teď mě píchá u srdce když píšu tyhle řádky, ale některý vztahy jsou už hold vratký.. Zapomenout se strašně snažím, ale tím jak na tebe myslím si nůž do zad vrážím!! Teď nezměním nic na tom že tě miluji moc... a tak se jdu chystat na další probdělou noc...
Autor mysicka20, 11.11.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí