láska bodá jako nůž

láska bodá jako nůž

Anotace: prostě pocity

Něco mi chybí v srdíčku mém, toto snad nezdálo se mi ani ve snu zlém. Trápí mě smutek,bolest a samota, v mém srdci zavládla jen temná slepota. Tápu a nevím kudy se dát, od koho vodu života brát. Studánka vysychá, né však mé slzy, pořád jen doufám, že odpustíš mi brzy. Zas loukou rozkvetlou chci s Tebou běžet, že mne zas miluješ chci opět vědět. Můj život bez Tebe jako by nebyl, jako by na světě nikdo pro mne nežil. Ale mé srdce bije jen pro Tebe, co umírá poslední,je moje naděje. Že zas jednou lásku mou budeš si brát a tím mi pomůžeš ze země vstát. Teď na ní ležím a zoufale prosím ODPUSŤ MI.
Autor mysicka20, 11.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí