NECHCE HO ZNÁT

NECHCE HO ZNÁT

Anotace: možná je to naopak....:-/

Znáš to ty, znám to já..
Nenávidí a přitom milují se oni dva.
Měla ho ráda, měl i rád
Kam to všechno dospělo?
Nechce ho znát
Ublížil ji, podvedl, zradil..
Měli se rádi..
Teď ji však zranil
Bolí ji to avšak dělá si to ještě horší..
Nechce ho znát
Nenávist snaží se mu najevo dát
Ale opravdu nenávidí jej? Opravdu nechce ho znát?
Nee ,jen sama sebe týrá
Když snaží se jej nemilovat
Snaží se, trápí se, po něm si stýská
Kam poděla se osoba jí tak blízká?
Změnil se, není to on
Stále , když vidí ho srdce její bije jako zvon
Ale on se změnil je jiný
Trápil ji předtím, trápí ji nyní..
Co však ona může?
Přemýšlí, sní a touží.
Přemýšlí o minulosti,
Sní o přítomnosti
A touží po budoucnosti,
Po lepší budoucnosti s ním
Zas dle obrazu jejího změněným.
Po lepší budoucnosti???
!!!MASOCHISTKA!!!
Autor sh@rusk@, 11.11.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí