Co k Tobě cítím..

Co k Tobě cítím..

Anotace: Jsou to moje city..a vyznání lásky pro toho nejlepšího kluka..

Tvou tvář vidím všude kam se podívám
a je jedno jestli jsem venku nebo zrovna usínám.
Jsi pořád u mě v mých myšlenkách i snech,
chci už cítit tvoje ústa na svých rtech.
Všechno bych ti chtěla už říci,
je toho mnoho ukryté hluboko v mém srdci.
Jedno je jasné a to že bez Tebe nemůžu žít,
chci jít ruku v ruce a životem dál jít.
Nejkrásnější je dívat se Ti do očí,
to je všechno krásnější rázem se svět zatočí.
Cítím se jako v pohádkách co jsem čítala,
když jsem byla ještě malá a starosti jsem nemívala.
Ale při Tobě vždycky budu stát,
v každém tvém rozhodnutí Tě podporovat.
Když ty budeš šťastný budu i já,
snad na všechno vždycky budem oba dva..
Autor slunce za mrakem, 11.11.2007
Přečteno 995x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, TerkaM, Janul-ka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Moc pěkné :)

26.11.2007 18:55:00 | Agnees

Pěkně procítěné...

11.11.2007 21:22:00 | Janul-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí