Tma

Tma

Anotace: někdy je lepší nechat je zavřené

Když otevřu oči
do noci studené
hlava se mi točí
se vzpomínkou na tebe

Když otevřu oči
a oni bloudí tmou
má mysl se ubírá
do té tmy za tebou

V mém světě je tma
a já s pocitem bezmoci
šátrám kolem sebe rukama
s nadějí že,
dotknu se tvých vlásků
s nadějí že,
zaslechnu tvou hlásku
s nadějí že,
i v tvém světě jsem někde Já

Tak otvírám oči
do noci studené
Autor on_my_mind, 11.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... šikulka .. :) .. ta 1. sloka je čuprrrrrr... i ostatní ... :-)

29.11.2007 14:15:00 | Monysek

Někdy je třeba je otevřít a vystřízlivět.

17.11.2007 11:09:00 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí