Proskoč mi srdcem

Proskoč mi srdcem

Anotace: ..............

úsměv tvých rtů
vrásky kolem očí
prohrábls vlasy
promnul tvář
a otočil se ke mně
........
zásah!
...........
svět se roztříštil
schází mi dech
sny na křídlech
spoutals myšlenky
a teplou dlaní
přikryl tu moji
touhy jak milenky
si navzájem hrají
............
v mých očích tančí hvězdy
objal jsi své sny
na mých ramenou
nikdy tě nezklamou
pramínek černých vlasů
schoval jsi za ucho
zasažen pro tu krásu
polkl jsi nasucho
....
plameny a plamínky
shoříme v nich
bez jediné vzpomínky
......
za oknem sníh.....
...
Autor Verena, 11.11.2007
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hmm...

11.11.2007 23:13:00 | Bíša

Krásné...hodně věcí mi to asociovalo.

11.11.2007 21:46:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí