Tanec...

Tanec...

Anotace: ... Pro slečnu, kterou mám stále raději...

Lehce se usmála a podala jí ruku,
jen chvíli čekala bez tanečních kroků.
Tichá a pomalá hudba teď začíná,
už ani minutku ani jedna neváhá.

Ví, že by neměla, ale touha jí nedává,
dlouze a hluboce do očí se jí zadívá.
Nechává se vést aniž by tušila,
jak by tyto kroky znáti mohla.

Když po pár minutách píseň jim doznívá,
jenom tak nehnutě na ní se usmívá.
Pomalu přitahuje si jí blíže k sobě,
jen přání, aby to tak chtěly obě...
Autor Ali..., 11.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu mi to připomělo mou báseň

11.11.2007 21:27:00 | jelínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí