První sníh

První sníh

Anotace: přijel na bílém koni, já ho však nepotkala...

děkuji ti za tu nadílku,
vážně moc – andílku
škoda jen,
že prošvihla jsem Tě
byl jsi tu,
ten sníh Tě prozradil!
padá a padá
vločka za vločkou
na řasách je mám,
tvou ruku však nedržím
padá a padá
vločka za vločkou,
schoval ses mi v závěji
v duši chovám naději

šeptám

tak zase za rok,
slibuju,
že tentokrát už mi neutečeš
slibuju
a prstem po skle maluju
Autor jitaaa, 11.11.2007
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí