vrať se

vrať se

Anotace: ...čekám na tebe

v hlavě vymeteno
a v srdci nepořádek
...
kam jsi mi odešla moje uklízečko?
všude se válí pomačkané papíry
a vzduch je prázdný,bez víry.

kam jsi mi odešla moje pomocnice?
jsem tu sama ,nahá jako děcko,
vždyť já bych pro tebe dala všecko!

kam jsi mi odešla moje pomocná dlani?
kolem je jen prázdnota a ta mě ničí,
vzpomínky jsou všude a do uší křičí.

kam jsi mi odešla moje spřízněná duše?
já nechci zůstat tu bez tebe,
my chtěli spolu jít až do nebe.
...
prázdné stěny by mohly vyprávět,
o nás dvou a našem jiném světě...
Autor slečna Jůlie, 11.11.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí