Rozpadám se

Rozpadám se

Anotace: .

Rozpadám se
když jsi vedle mě
rozpadám se
když nejsme u sebe

rozpadám se
pod tónem tvého hlasu
rozpadám se
když držíš mě kolem pasu

rozpadám se
když nevíš, co máš říct
rozpadám se
a chci tě čím dál víc

rozpadám se
pod smyčkou času
rozpadám se
už nemám žádnou spásu
Autor kamikadzeeeeee, 11.11.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí