Pravda o lásce

Pravda o lásce

Anotace: ..nepravda v pravdě, pravda v nepravdě

Zrcadlí se duše
...bez ducha.
Zrcadlí se v šeru
...za ticha.

Líbá okvětní lístky
smělá čarodějka,
kouzlí mlhu kolem
našich rtů.

Pospíchá světluška
na pomoc,
pomáhá najít
sen z krajek utkaný.

Šeptá les o zradě,
špnedlík vesele bodá
do mysli a vrývá jedinou myšlenku-
zapomeň.

Krajina bez okraje,
bezvýznamná cesta určující svůj cíl,
odnesl sny motýl...
..ne...netopýr.

Kaluž mraků na obloze,
kreslí mapy prokletí,
podívej se na mě dlouze,
naše láska nevzletí...

A nikdy neplánovala létat.
Autor Majdík, 11.11.2007
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: Dračičák, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Světluška, co ve tmě svítí,
najde pro tě lesní kvítí.
Krok se opět pevným stane,
kořen bludný uschne, už Tě nedostane...
Pak je čas - jít dál

16.11.2007 17:51:00 | Atreju

smutné, ale krásne, tedy smutnokrásné

12.11.2007 00:20:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí