Myšlenky tobě

Myšlenky tobě

Anotace: čekal jsem jinou odezvu, ale ... =)

Sedím,
ruce jsem složil do klína,
do zdi bez mrknutí hledím,
v hlavě poslední společná hodina

Vzpomínám,
srdce se snaží žal utloukat,
však s myšlenkou, že už tě nemám,
přestává mé tělo poslouchat

Lituji,
v očích slzy pálí jako líh
a proto, že tě stále Miluji,
kradu verše ze svých knih

Trápím se,
již poučen jsem ze svých chyb,
proto říkam jen, že změním se,
toť tobě můj slib
Autor on_my_mind, 12.11.2007
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Husso Pasannen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná... snad povede se ti ji zjískat zpět. Hodně štěstí

12.11.2007 00:33:00 | aura0

...Míla

12.11.2007 00:26:00 | Veríssek

tak ti přeji, ať si toho brzo všimne a je zase tvoje

12.11.2007 00:18:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí