*Nová Paní.*

*Nová Paní.*

Anotace: Snová

Účes jinak upravený,
a já zůstal překvapený,
v černém přišla Nová Paní,
aby vkradla se mi v snová přání.

Seděl jsem tam tiše jen,
bych neplašil ten křehký sen,
však nezmohl jsem ostych v duši,
říci jak mnoho Jí to sluší.

Píšu tedy řádků pár,
aby nebylo Jí smutno,
avšak bráti vážně všechno,
není až tak nutno.

Psaní bylo víc než dosti,
už napadají mě jen nemravnosti,
a kdybych v sobě neměl taktu,
vyzval bych Tu Pani;;; k;****.
Autor Báček, 04.06.2005
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí