Obelhávání

Obelhávání

Anotace: nedělám to schválně

Neříkám pravdu když jsem hodně opilí,
hloupé jsou holky, jež mým rtům pak věří.
a ještě hloupější, jež se mnou zhřešily,
nejblbší co čekaj, dál u mých dveří.

Přesto však nemám vstup do bytu zavřený,
nejsem tím ohavným, samotným strejdou.
Nechci být bez lásky, jen ji mám pro ženy,
které si pro ni furt, nevím proč, nejdou.
Autor Antiseifert, 12.11.2007
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Paralelní možnosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí