Paradox lásky

Paradox lásky

Anotace: Láska dohání k smrti, dohání k šílenství, ale přesto přežívá už po staletí. Je vítězem ve všech bitvách.

Paradox lásky píši do veršů,
každý den,
v myšlenkách,
ztrácím odvahu.

Utíkám před sněním do snů,
chci Tě smazat,
ale nejsem pán svých snů.

Už neutíkej,
nestačím ti,
chci být s tebou do konce dnů.

Nestačím unikat před smečkou psů,
padám do tmy a snů,
už nevěřím andělům,
nevěřím svým snům.

Pravda je krutá,
nesmíš být, jsi zakázaná,
ale srdce říká jiná slova,
jak mám odolat
a vydržet ta hrozná muka?

Kéž bych mohl dotknout se tvé tváře,
políbit a dát říct ta dvě něžná slova.

Nechceš a já vím,
že nejsem Tvůj princ,
vím, že miluji Tě,
ale nutit lásku žít,
to nevyplácí se.

...když láska bolí, paradox
...když život tíží, paradox,
...když život k smrti se blíží,

je tohle život nebo nebytí?

Je to paradox o lásce a šílenství.
Autor Diablek, 12.11.2007
Přečteno 580x
Tipy 5
Poslední tipující: 0-0, Erion Fate, lupínek
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané :)

19.01.2008 22:54:00 | 0-0

máš pravdu, že nutit lásku, je k ničemu, trápíš jen sám sebe....pěkně píšeš

28.11.2007 02:10:00 | Veríssek

úžasná

24.11.2007 17:11:00 | Erion Fate

paradox...sny...
Ptam se...Bez odpovedi...

12.11.2007 22:32:00 | Me and you and all the others

tvé verše mi vehnaly slzy do očí. Jak já tomu rozumím! Tolik zklamání a smutku...

12.11.2007 16:50:00 | lupínek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí