Dáreček

Dáreček

Anotace: pohladil .......

Z teplého pelíšku
do rána chladného
láká mě příslib
dárečku psaného.

Těším se moc,
už číst chci Tvá písmenka,
netrpělivá jsem,
dušička malinká.

Otvírám psaníčko,
srdíčko zatrne,
do očí potůček
horký se nahrne.

Smát se mi chce
a bulit zároveň,
zkusíš teď uhodnout,
kdo Tě moc miluje?

Ty jsi malý Ježíšek,
co plní tajná přání
slzičky i úsměv
do tvářiček vhání.

Ty hladíš moji hřívu plavou,
já mazlím se s Tebou jak s kotětem,
miluju Tvou duši hravou,
Tvá náruč mě ochrání před světěm.
Autor Majdi, 12.11.2007
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dárek slovíček plný
ten kdo miluje dá.
Čas mu sílu nevezme
cenu svou stále má.
:-))

12.11.2007 05:28:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí