Miluju tě když...

Miluju tě když...

Anotace: ...

Miluju tě když se směješ,
nenávidím když se mračíš.
Miluju tě když jak slunce záříš,
nenávidím když jak temná noc pohasínáš.
Miluju tě když se ke mně vracíš
a nenávidím, když mě znova a znova opouštíš.
Miluju tě když vedle mě ležíš a spíš,
miluju tu vůni, jíž tak nádherně voníš!
Miluju tě, když se stydíš a studem klopíš zrak,
nenávidím, když se trápíš a marně čekáš na zázrak.
Miluju tě když jsi moje duše spřízněná,
nenávidím ty okamžiky,
kdy si bez tebe připadám ztracená.
Miluju tě ať učiníš cokoliv,
protože když miluju, nedokážu zároveň nenávidět!
Autor Megs, 12.11.2007
Přečteno 608x
Tipy 3
Poslední tipující: forget-me-not, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je láska...

12.11.2007 15:15:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí