Zpuchřelá duše

Zpuchřelá duše

Anotace: -

Moje duše je zas zpuchřelá,
života snad ani nevnímá.

Nejspíš na ni budu muset najít lék,
snad mi na to bude stačit tento věk.

Moje duše je ucházející,
ani nevím odkud ten lék je pocházející.

Udělal bych asi líp,
kdybych ji někým nechal zalepit.

Ale kde takovou záplatu vzít
nebo takového léku mít?
Autor Daviran, 12.11.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí