Na 1. máje

Na 1. máje

Anotace: ...

Letí kvítek medový,
letí kvítek růžový.

Letí kvítek povětřím,
já dobrou chvíli zavětřím.

Tak sednu pod strom rozkvetlý
a čekám až mě milá políbí.

Letí kvítek bělounký,
přistává na tvé líci hebounký.

Tak unášet se nechávám
a v jemnou trávu lehávám.

Tvým dotykem rozechvěn,
v kvítek medový proměněn.

Tak letí kvítek medový,
tak letí kvítek růžový.
Autor Daviran, 12.11.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, ja ani ne :D

12.11.2007 18:04:00 | Daviran

už aby byl Máj :))

12.11.2007 17:26:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí