Dřímání

Dřímání

Anotace: Za okny šero a láska...

Usnula láska na vavřínu
podzimního mrholení
ve stínu zimy,
která ještě není
Sníh s deštěm
prohání se mezi námi
a bodlinami chladu naráží
do tváře zapomnění
Jako závaží ticha
smutkem stesk dýchá,
hledá stéblo světelného paprsku
A na písku hodiny přesýpací
čas do minula vrací
Autor rezina, 12.11.2007
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: xavian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí