na kolejích dálky

na kolejích dálky

Anotace: došel kredit... :( kdybys věděl jak je mi smutno..... ale moje básničky začínaj dávat smysl

Andělé,
oblaka,
nechtěné,
ve vlaku,
ztracené,
na kolejích,
vůbec ne,
jen víc pláč než smích.

Ukradené dny,
sama sebou,
láskou naplněné sny,
je to tebou.
vidět tě?
mám zakázáno...
líbat tě?
není mi přáno...

jen obejmout,
sklíčkami vykládaná realita,
/má vysněná.../
v loužích plout,
jen moje můza spitá, (opilá)...
/a jak se o mě stará,
hezky že?/
Nevnímá, vůbec nevnímá,
to co po ní chci...

Chci tě tady.
Autor Vell, 12.11.2007
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Elizabeth-Lili, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má spanilá vílo, jak překrásně píšeš...

12.11.2007 21:25:00 | Elizabeth-Lili

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí